Rychlá svačinka: Sendvič s tuňákem a kukuřicí
Tuňákovi a kukuřici to jde skvěle dohromady! Tuhle svačinu vám budou ostatní závidět.
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 2-3 bagetky
Doba přípravy: Do 10 minut
Ingredience:
100–150g smetanového jogurtu (nebo crème fraîche, viz Něco navíc)
60g čerstvého smetanového sýra
1 malá (170g) konzerva kukuřice, slitá
1 velká (160g) konzerva tuňáka ve vlastní šťávě, slitá
2 jarní cibulky, nakrájené na kolečka
2-3 bagetky
1–2 hrsti baby špenátu
ČTĚTE TAKÉ:
Postup:
V misce promíchejte smetanový jogurt a čerstvý smetanový sýr, přidejte kukuřici, tuňáka, jarní cibulku a zlehka promíchejte. Bagetky prokrojte a rozdělte na ně špenát a tuňákovou pomazánku.
NĚCO NAVÍC
Místo jogurtu můžete použít zakysanou smetanu či majonézou.
Za recept děkujeme www.apetitonline.cz
MARIANNE AŽ DO SCHRÁNKY S POŠTOVNÝM ZDARMA
Pokud to není nezbytně nutné, nevycházejte v současné době ze svých domovů - a to ani pro nové číslo Marianne. Časopis Marianne si totiž můžete, bez nutnosti platit poštovné, objednat až domů. Více informací se dozvíte zde.