„Sama jsem zažila mnoho večerů, kdy jsem zoufalá stála mezi dveřmi spíže a byla totálně ztracená. Neměla jsem ponětí, co uvařit, a většinou to skončilo těstovinami s máslem a sýrem nebo ohřátou plechovkou bio rajské polévky s grilovaným sýrem. Někdy přišly na řadu i mražené minipizzy. Říkala jsem si, že jsem udělala to nejlepší, co jsem v dané chvíli mohla, a bylo to snadné. K tomu velkou sklenici vína a hotovo, žádný problém. Po něčem podobném touží většina z nás – ušetřit kousek času pro sebe a nestát hodiny u sporáku,“ vysvětluje herečka.
Jen to časem byla trochu nuda, a tak si Gwyneth Paltrow postupně našla svůj vlastní, mnohem pestřejší styl stravování. V současnosti patří mezi její oblíbená jídla třeba avokádový toust ve velmi atypickém složení. „Moje verze toustu je taková, že vezmu mandlové máslo, avokádo a slaninu. Všichni si mysleli, že jsem blázen, ale pak to celé snědli. Je to opravdu hodně dobré!“
A na jaká jídla z kuchařky jsme ihned dostali chuť? V galerii na ně najdete recepty.