Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami společnosti BurdaMedia Extra s.r.o. a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí - BurdaMedia Extra s.r.o. bude s Vašimi údaji pracovat zejména k organizaci a vyhodnocení akce a zasílání novinek.
Úprava damašského nože pod bucharem
Poznat tu správnou teplotu není v klasické výhni na uhlí snadné
První fáze výroby damašského nože – vrstvení různých typů plátů
Fáte výroby damašského nože
Práce v nožířské dílně
Úprava čepele pod bucharem
Fáze výroby nože
Nůž se během výroby brousí několikrát
Fáze výroby damašského nože
Kresba se během výroby brousí hned několikrát
Práce s výhní
Krásné kuchyňské nože
Hodně času stráví nožíř i u brusky
Hotová čepel se máčí do kyseliny
Dokonalé spojení dřeva a kovu ozdobené monogramem nožíře