Anton Vadovič
Úprava damašského nože pod bucharem
Poznat tu správnou teplotu není v klasické výhni na uhlí snadné
První fáze výroby damašského nože – vrstvení různých typů plátů
Fáte výroby damašského nože
Práce v nožířské dílně
Úprava čepele pod bucharem
Fáze výroby nože
Nůž se během výroby brousí několikrát
Fáze výroby damašského nože
Kresba se během výroby brousí hned několikrát
Práce s výhní
Krásné kuchyňské nože
Hodně času stráví nožíř i u brusky
Hotová čepel se máčí do kyseliny
Dokonalé spojení dřeva a kovu ozdobené monogramem nožíře
Prohlédněte si další galerie
- Kolik metrů světýlek skutečně potřebujete a jak je vybrat: Vánoční průvodce, který vám ušetří čas i nervy
- Vánoční přání, která zahřejí u srdce: DIY nápady na tvoření s dětmi
- Studentka truhlařiny ukázala svůj byt: 51 m² plných ruční práce, recyklace a originálních nápadů
- Betlém je hitem letošních Vánoc. Jak vybrat takový, který ladí s vaším interiérem
- Zamilovali se do domu ze 14. století. Dnes v něm žijí, vaří kávu a vítají hosty v kouzelných apartmánech
79 Kč
79 Kč
84 Kč