Přejít k hlavnímu obsahu
Jídlo

NEDĚLNÍ OSVĚŽENÍ: Malinovo-rybízový sorbet s mátou

Máte maliny a červený rybíz ze zahrádky a už nevíte, co s nimi? Máme pro vás jeden osvěžující tip!

Ivona Šouralová | 24. 07. 2016
POTŘEBUJETE:
 
300 g malin
150 g červeného rybízu
2 bílky
100 g přírodního cukru krupice 
 
1. Maliny s rybízem rozmixujte na kaši. Dejte ji do kovové misky a vložte do mrazáku asi na dvě hodiny. 
 
2. Pak vyšlehejte bílky s cukrem dotuha a nasekejte mátu nadrobno. Vyndejte z mrazáku částečně ztuhlou ovocnou kaši a vmíchejte do ní vyšlehaný sníh a mátu. Dejte znovu důkladně zmrazit. 
 
Recept pochází z kuchařky Jezte česky Jany Vašákové a Zdeny Skokan Němcové. Společně s dalšími recepty na zmrzliny ho najdete také v letošním speciálu Marianne We Love Food.
 
 
Marianne je i na sociálních sítích:

Související články

Proměny
Luxusní design bez kompromisů: Jak dopadla proměna pražského bytu, kde dostala designérka volnou ruku

Luxusní design bez kompromisů: Jak dopadla proměna pražského bytu, kde dostala designérka volnou ruku

Krása
Dokonale prosluněná pleť za pár minut: Jaké bronzery dodají vaší pleti nádherné opálení?

Dokonale prosluněná pleť za pár minut: Jaké bronzery dodají vaší pleti nádherné opálení?

Dobrý nápad
Kuře na paprice pochází z Maďarska, ale rychle u nás zdomácnělo: Podívejte se na recept, který zvládne i začátečník

Kuře na paprice pochází z Maďarska, ale rychle u nás zdomácnělo: Podívejte se na recept, který zvládne i začátečník

Životní styl
Móda v odstínech probouzející se přírody: Všechny způsoby, jak si na jaře 2025 obléct zelenou

Móda v odstínech probouzející se přírody: Všechny způsoby, jak si na jaře 2025 obléct zelenou

×
  • Marianne
  • 899 Kč
  • ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE + PÉČE MANUFAKTURA + DIGI VERZE ZDARMA
  • obrázek magazínu ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE + PÉČE MANUFAKTURA + DIGI VERZE ZDARMA
  • Předplatit