V restauraci Buddha-Bar si můžete užít špičkovou panasijskou a pacific rim fusion kuchyni. Všechny kulinářské speciality i takzvané signature dishes, typické pro všechny Buddha-Bary ve světě, vznikají pod vedením šéfkuchaře Jana Voráčka. Ten se na věci rád dívá jinak a z různých úhlů. Díky tomu si v restauraci můžete pochutnat také na sushi, které je upravováno jak tradiční cestou, tak i dle jedinečných receptur.
Po skvělém zážitku v restauraci je pro vás připraven bar pod vedením šéf barmana Pavola Kulicha. Tady vás čeká další zážitek v podobě vybraného alkoholu a perfektně připravených koktejlů v atmosféře, kterou najdete pouze v Buddha-Baru.
Pravidelné nedělní brunche
Rádi si v neděli pospíte, takže snídaně je passé a oběd se vám vařit nechce?
Zajděte si na brunch s rodinou nebo přáteli do Buddha-Baru, kde až do čtyř odpoledne můžete ochutnávat tolik dobrot, kolik se do vás vejde. 30. 11. si dokonce můžete užít tematický brunch v indickém duchu a 21. 12. zde připravují tradiční vánoční brunch.
Kurzy vaření v Buddha-Baru
Nahlédněte do kuchyně nebo za bar Buddha-Baru a naučte se připravovat jejich speciality sami. Troufnete si na zdravou korejskou kuchyni, asijskou kuchyni, koktejlový kurz nebo si zkusíte připravovat sushi? Aktuální nabídku kurzů naleznete zde.