Nalaďte se na Vánoce díky prosincové Marianne
Vánoce, Vánoce, přicházejí...milé čtenářky máme radost, že vám letošní (před)vánoční čas můžeme zpříjemnit prosincovou Marianne, ve které objevíte mnoho zajímavých rozhovorů, módy v barvách adventu i recept na koktejl Marianne.
Říká se, že Vánoce jsou svátky klidu a míru. Opravdu to ale platí? Už teď vám slibujeme, že ve fejetonu Moniky Majerové se (alespoň částečně) najdete. Pokud si ale přece jenom klidné Vánoce naordinujete, můžete je strávit v přítomnosti našich rozhovorů. V novém vydání najdete například rozhovor se spisovatelkou Lucií Macháčkovou, podcasterkou Bárou Loukotovou, Taťjanou Medveckou, koučkou Andreou Považanovou, Kateřinou Kairou Hrachovcovou nebo Andreou Růžičkovou. Nezapomněli jsme ani na muže, a tak doufáme, že vám vánoční čas osladí rozhovor s cukrářem Josefem Maršálkem.
V prosincové Marianne jsme také otevřeli aktuální téma: umělá inteligence v roli terapeuta. Jaké výhody a jaká rizika tento nový fenomén přináší? Nenechte si ujít ani článek o virtuální nevěře, která nejen během vánočních svátků může zamíchat kartami v partnerském vztahu. A v neposlední řadě doporučujeme také článek od Jany Potužníkové s názvem Statečné matky samoživitelky.
Módní rubrika hraje všemi barvami adventu. A tak se těšte na plno vánoční inspirace. Mimochodem inspiraci můžete i nenápadně „podsunout“ Ježíškovi, neboť módní redaktorka Eliška Vrbová pro něj sepsala několik tipů, kde se to hemží originálními dárky. Pokud nevíte, co si obléknout na vánoční "mecheche" s kolegy, zkuste v letošním roce vsadit na samet.
Perfektní sametový outfit můžete doplnit o třpytivý make-up. Naše kosmetická redaktorka Karolína Demelová vám poradí, jak se třpytky pracovat. Stejně tak vás možná zaujme článek o nadměrné konzumaci cukru. Ať chceme nebo ne, cukroví, vánočka nebo vaječňák, respektive cukr v nich obsažený, dokáže s pletí pěkně zamávat.
Pokud si adventní čas chcete užít do sytosti, vyrazte například do alsaského Štrasburku, kde mají naprosto okouzlující vánoční trhy. Sváteční čas může strávit také ve společnosti „našeho“ koktejlu Marianne, který pro nás připravili barmani z pražské restaurace Soul Love. Věříme, že vám bude chutnat stejně jako nám. A až si ho doma budete připravovat, nezapomeňte koktejl vyfotit a poslat nám ho.
Mnoho dalších článků a inspirace najdete v prosincové Marianne.
Milé čtenářky, děkujeme vám za přízeň v letošním roce a těšíme se na vás v lednovém čísle. Veselé Vánoce!
Vaše redakce Marianne