Přejít k hlavnímu obsahu
Venkov & styl

Jak na domácí tvaroh

Vyrobte si spolu s námi poctivý domácí tvaroh a chutné pomazánky z něj!

Redakce Marianne | 1. 03. 2016

Když necháte stát čerstvé plnotučné mléko, zkysne a stane se základem tvarohu. Lepší je ale trochu mu pomoci, třeba syřidlem, syrovátkou nebo ještě lépe zakysanou smetanou. Více o výrobě tvarohu a báječných pomazánek z něj se dozvíte v aktuálním jarním vydání Venkov & styl!

Jak na domácí tvaroh
Marianne je i na sociálních sítích:

Související články

Cestování
 Město Plzeň je bohaté na architekturu i řemesla: Zjistěte, proč má světový věhlas a vyražte na výlet

Město Plzeň je bohaté na architekturu i řemesla: Zjistěte, proč má světový věhlas a vyražte na výlet

Venkov & styl
Vánoční nálada podle hvězd: Jak prožívají svátky jednotlivá znamení zvěrokruhu

Vánoční nálada podle hvězd: Jak prožívají svátky jednotlivá znamení zvěrokruhu

Chaty a chalupy
Ze zchátralé roubenky dokonalý ráj:  Inspirující příběh Lucie a Erika a jejich odvážné rekonstrukce a Kokořínsku

Ze zchátralé roubenky dokonalý ráj: Inspirující příběh Lucie a Erika a jejich odvážné rekonstrukce a Kokořínsku

Cestování
Zubrnický skanzen láká na výlet za vánočními tradicemi i vůní vánočky z kachlového sporáku

Zubrnický skanzen láká na výlet za vánočními tradicemi i vůní vánočky z kachlového sporáku

×
  • Marianne Venkov & styl
  • 899 Kč
  • ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE VENKOV A STYL + FORMY TESCOMA + DIGI VERZE ČASOPISU ZDARMA
  • obrázek magazínu ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE VENKOV A STYL + FORMY TESCOMA + DIGI VERZE ČASOPISU ZDARMA
  • Předplatit