Přejít k hlavnímu obsahu
Venkov & styl

Jak na domácí tvaroh

Vyrobte si spolu s námi poctivý domácí tvaroh a chutné pomazánky z něj!

Redakce Marianne | 1. 03. 2016

Když necháte stát čerstvé plnotučné mléko, zkysne a stane se základem tvarohu. Lepší je ale trochu mu pomoci, třeba syřidlem, syrovátkou nebo ještě lépe zakysanou smetanou. Více o výrobě tvarohu a báječných pomazánek z něj se dozvíte v aktuálním jarním vydání Venkov & styl!

Jak na domácí tvaroh
Marianne je i na sociálních sítích:

Související články

Dobrý nápad
Recepty podle Marianne: Vajíčková tlačenka skvěle vyřeší otázku, co se zbytkem velikonočních vajec

Recepty podle Marianne: Vajíčková tlačenka skvěle vyřeší otázku, co se zbytkem velikonočních vajec

Zahrada
Jarní úklid zahrady: Co udělat teď, aby vám bylo v létě blaze

Jarní úklid zahrady: Co udělat teď, aby vám bylo v létě blaze

Zahrada
Voňavý libeček jako od babičky: Dubnové hnojení rozhodne o jeho síle i aromatu

Voňavý libeček jako od babičky: Dubnové hnojení rozhodne o jeho síle i aromatu

Zahrada
KVÍZ: Kopretina není sedmikráska. Poznáte české květiny, nebo vás příroda nachytá?

KVÍZ: Kopretina není sedmikráska. Poznáte české květiny, nebo vás příroda nachytá?

×
  • Marianne Venkov & styl
  • 899 Kč
  • ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE VENKOV A STYL + LOPATKA DEWIT + DIGI VERZE ČASOPISU ZDARMA
  • obrázek magazínu ROČNÍ PŘEDPLATNÉ MARIANNE VENKOV A STYL + LOPATKA DEWIT + DIGI VERZE ČASOPISU ZDARMA
  • Předplatit