Takhle musíte letos v létě servírovat meloun
Léto konečně začalo, a to nejen v kalendáři, ale i na rtutích teploměrů. A co je absolutním ztělesněním letního občerstvení? Meloun! Tohle ovoce má rád téměř každý, ovšem ne každý jej umí správně naservírovat. Podívejte se na naše tipy a servírujte letos meloun beze skvrn, lepení a s nápadem.
U vodních melounů je velká část vnitřního tělesa tvořena vodou, obsah vody může být až devadesát tři procent, na léto tedy naprosto ideální. Jedná se také o poměrně nízkokalorickou potravinu, která obsahuje maximálně třicet kalorií na sto gramů a vydatné zdroje kyseliny listové, jablečné a citronové.
Pokud máte chuť na něco extra, vyzkoušejte jeden z jedenácti originálních receptů.
A nebo se podívejte na video a servírujte meloun tím nejjednodušším způsobem.