Na oběd ke Guccimu, na odpolední zákusek k Louis Vuittonovi a na fish and chips k Burberry. Zatímco před několika lety jsme si „maximálně“ mohli dopřát snídani u Tiffanyho, dnes můžeme obrážet jednu designérskou restauraci za druhou. V Evropě, Americe i v Asii aktuálně nalezneme hned několik podniků, které vznikly ve spolupráci s módním domem nebo světoznámým návrhářem.
Chanel
Francouzský módní dům Chanel je vždycky o krok napřed, a to nejen na poli módy! Svou první restauraci totiž otevřel už v roce 2004 v rámci spolupráce s francouzským šéfkuchařem Alainem Ducassem, který se pyšní třemi michelinskými hvězdami. Pokud byste chtěli restauraci s názvem Beige Alain Duccass navštívit, pak si zarezervujte letenky do Tokia. Odměnou za dlouhou cestu vám bude luxusní francouzské menu doplněné o ryze japonské ingredience. Nemusíme ani dodávat, že interiér podniku je elegantní, béžový, a především velmi chanelovský!