Zachovejte vitamíny díky vaření v páře
Pokud jde o živiny, může se při vaření voda stát snadno nepřítelem. Využijte proto páru. Jedná se o jednu z nejlepších metod pro uchování živin, které se z jídla při vaření snadno ztrácejí, jako je vitamin C a vitamíny typu B. Při vaření v páře nepřichází zelenina a další potraviny do přímého kontaktu s vodou, proto se zachová nejen více vitamínů a minerálů, ale také plná chuť bez toho, abyste museli přidávat tuk nebo olej. Parní trouby Bosch jsou ideální pro všechny, kteří se chtějí stravovat zdravě.
Perfektní smažení bez škodlivin
Správná teplota smažení je klíčem ke zdravým a delikátním výsledkům. Udržením správné teploty oleje pomůžeme zabránit tvorbě škodlivých látek, zároveň zaručíme lahodné výsledky. Indukční varné desky s technologií PerfectFry automaticky kontrolují a regulují optimální teplotu oleje - ještě než začnete smažit. Pomozte také snížit plýtvání potravinami tím, že udržíte jídlo déle čerstvé, a užijte si vaření metodou sous vide, chutné marinování nebo jednoduchý způsob předpřipravování jídla do práce i na cesty. Podpořte svůj životní styl s novým vakuovacím systémem Bosch. Ruční mixér nebo šlehač jednoduše proměníte na výkonné vakuovací zařízení. S opakovaně použitelnými vakuovými dózami a sáčky uchováte nejen chuť, ale také strukturu a živiny čerstvých surovin i zbytků hotových jídel.
Čistota jako zbraň proti alergiím
Nejen rodiny s alergiky nebo malými dětmi mají vysoké hygienické požadavky na čistotu nádobí. Myčky nádobí Bosch s funkcí HygienaPlus zvyšují teplotu oplachování, aby odstranily zbytky choroboplodných zárodků a bakterií a zajistily perfektní výsledky. Hloubkové čištění pro zdraví vaší rodiny a váš klid. Je pro vás hygienicky čisté prádlo tou nejvyšší prioritou? Pračky s programem AlergiePlus udržují konstantní teplotu během pracího cyklu a dodatečný cyklus máchání pomáhá účinně odstranit až 99,9%* choroboplodných zárodků a roztočů.