Jídlo
Ideální na party: lososový uzlík
Také zbožňujete předkrmy a nápadité party pokrmy? Tak to musíte vyzkoušet uzeného lososa plněného smetanovým crème fraîche podle receptu šéfkuchaře restaurace Epopey Jana Volšičky!
Co budeme potřebovat?
- 200 g uzeného lososa
- 100 g crème fraîche
- 100 g koriandru
- 100 g jahod
- 100 ml olivového oleje
- 1 chilli paprička
- 1 limetka
- 1 lžíce bílého balsamica
- 1 lžíce cukru
Jak na to?
Crème fraîche smícháme s koriandrem a limetkovou šťávou. Plátky uzeného lososa vyskládáme do formičky, naplníme crème fraîche a zabalíme do fólie.
Na dresink smícháme ocet, olivový olej, limetkovou šťávu, chilli, koriandr, cukr a jahody.
TIP: Lososový uzlíček můžeme podávat s listovým salátem a rozpečenou bagetou i jako netradiční předkrm.