Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Vychází dubnová Marianne!

Dubnová Marianne přináší jarní náladu, nové začátky, rozhovory se zajímavými osobnostmi i velikonoční inspiraci.

Veronika Hong | 21. 03. 2017

Hvězda dubnové obálky Jitka Schneiderová mimo jiné prozradí, čeho se musela zbavit, aby mohla být v životě šťastná a jak se jí hraje majitelka nevěstince v seriálu První republika. 

Dozvíte se také, proč jsou české seriály takový fenomén, co se skrývá za těmi nejúspěšnějšími a proč je milujme tolik, že kolem nich plánujeme svůj každodenní rozvrh. 

Umíte být sama? A jak si to pořádně užít? Odpovědi na tyto a další otázky najdete v článku Umění být sama. Když si při tom uvaříte něco z velikonoční kuchyně Terezy Willoughby, nedá se tomu už nic vytknout.  

Ani v dubnové Marianne nechybějí muži. Jindy nepřístupný Jiří Langmajer se rozpovídal s redaktorkou Klárou Mandausovou a možná prozradil víc, než chtěl a vycházející pěvecká hvězda Mikolas Josef nám otevřel svůj šatník bývalého modela pro Dior a Pradu.  

Do světa se podíváme s Češkou, která je na mateřské v Bangkoku a redaktorka Kristýna Mazánková vás vezme na tajuplný Velikonoční ostrov.  

Nechybí ani módní inspirace a kosmetické tipy naší beauty redaktorky Soni Kotulkové. 

Dubnová Marianne je v prodeji od 23. března.

Hezké čtení všem!


           VYFOŤTE NA INSTAGRAM, JAK ČTETE SVOU MARIANNE A PŘIDEJTE                                                                 #MOJEMARIANNE! 

                   Vaše fotografie zveřejníme na našem instagramovém profilu!


 

3 slides, created on 21/Bře/2017 - 07:10:06