Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Nový Venkov & styl právě vychází!

V trafikách a na stáncích právě teď najdete druhé letošní vydání Venkova& stylu. Jako vždy přináší spoustu zajímavého čtení, krásné fotografie i inspirace pro všechny, kteří mají rádi přírodu, tradice, zajímavé bydlení i poctivé řemeslo.

Redakce Marianne | 22. 04. 2016

Dům, ve kterém ráno slyšíte zpěv ptáků z lesa, jenž ho obklopuje, vám představíme hned na úvod. Nádherné kytice a vázy, které jim sluší, se mohou stát zajímavou inspirací nejen pro milovníky květin. Tou nejkrásnější vůní v rodině Samohýlových byla vůně benzínu a tak vůbec není divu, že jejich sbírka autoveteránů je unikátní nejen v rámci naší republiky.

Až si vyberete některý z lákavých receptů z medvědího česneku nebo upečete snadný koláč, začtěte se do úvahy charismatického zpěváka Dana Bárty o vážkách a věřte, že jeho pohled na postavení tohoto prastarého hmyzího druhu v době, kdy člověk drsně a nevratně ovlivňuje přírodu i jeho unikátní fotografie stojí za to.

Pořádná májka je dávný symbol měsíce května – ukážeme vám, jak ji umí postavit muži ze slováckých Bukovan. Společně s námi se projdete po nádherné přírodní zahradě na Vysočině a pokocháte se krásami Českého Švýcarska. Také vám prozradíme, jak si můžete vybudovat přírodní jezírko, že založit vyvýšený záhon pro pěstování zeleniny a bylinek není žádná a také víme, jak bojovat s alergií na pyly přírodní cestou. I tentokrát bude pro vás Venkov & stylem tím ideálním společníkem pro chvíle pohody i snění.