Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Nová séra mládí francouzské značky Sothys Paris

Objevte 6 nových sér mládí s prokázanou účinností, která jsou inspirovaná dermo-estetickými technikami pro cílená řešení na míru klientů s různými problémy pleti.

Promotion | 24. 03. 2017

Sérum pro sjednocení pleti - SÉRUM JEUNESSE UNIFIANT je inspirováno technikou laseru/LED, obsahuje tetramery resveratrolu derivované z kořenů vinné révy pro redukci výskytu tmavých skvrn. Textura tohoto séra zajistí matný efekt na pleti a napomáhá limitovat výskyt barevných nedokonalostí a všech typů pórů.

Sérum pro zpevnění pleti - SÉRUM JEUNESSE FOCUS FERMETÉ je inspirováno radiofrekvencí. Díky své gelové textuře s vypínacím efektem limituje povadlost pleti, posiluje pleť a zpevňuje ji, je viditelný lifting rysů. Peptidy mědi podpoří syntézu kolagenu a elastinu, zdrojů pevnosti pleti.

Sérum pro obnovu pleti - SÉRUM JEUNESSE RECONSTITUANT inspirovala technika mezoterapie. Gelovo-olejová textura obalí pleť a díky komplexu vitaminů a omega 3,6,9 ji intenzivně vyživí, dodá větší hustotu a vitalitu a také vylepší známky stárnutí.

SÉRUM JEUNESSE UNIFIANT SÉRUM JEUNESSE FOCUS FERMETÉ SÉRUM JEUNESSE RECONSTITUANT

Sérum pro detoxikaci pleti - SÉRUM JEUNESSE DÉTOXIFIANT ANTI-RADICALAIRE je inspirováno detoxikačním ošetřením. Sérum se zářivou texturou se okamžitě vstřebá a optimalizuje buněčnou obnovu. Molekuly zeleného čaje EGCG se postupně uvolňují a působí proti volným radikálům a předčasnému stárnutí způsobeným každodenními mikrozáněty (tzv. jev inflamm´aging).

Sérum proti vráskám - SÉRUM JEUNESSE FOCUS RIDES využívá principu injekcí kyseliny hyaluronové. Sérum s tající texturou obsahuje exopolysacharidy mořského původu, které viditelně vyplní stávající vrásky zevnitř zvýšením syntézy dermální kyseliny hyaluronové fibroblasty. Pleť je viditelně mladší a hluboké vrásky jsou vyhlazené.

Sérum pro dokonalé kontury obličeje - SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT díky technice liftingových nití a ultrazvuku posílí prostřednictvím peptidů M 3.0 syntézu kolagenu a zaručí dlouhotrvající strukturu dermis. Sérum má obalující texturu a okamžitě remodeluje a chrání kontury obličeje a vyhlazuje dekolt. Je patrný lifting rysů a obnovení tonusu pleti.

Všechna tato séra jsou součástí komplexního anti-âge programu domácí péče Sothys Paris.

SÉRUM JEUNESSE DÉTOXIFIANT ANTI-RADICALAIRE SÉRUM JEUNESSE FOCUS RIDES SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT

Profily klientů a doporučovaná séra:

Věk 30 let: SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT + SÉRUM JEUNESSE UNIFIANT+ SÉRUM JEUNESSE DÉTOXIFIANT ANTI-RADICALAIRE

Věk 40 let: SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT+ SÉRUM JEUNESSE FOCUS RIDES + SÉRUM JEUNESSE FOCUS FERMETÉ

Věk 60 let: SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT+ SÉRUM JEUNESSE RECONSTITUANT+ SÉRUM JEUNESSE DÉTOXIFIANT ANTI-RADICALAIRE

Muž, věk 40 let: SÉRUM JEUNESSE OVALE PARFAIT+ DÉTOXIFIANT ANTI-RADICALAIRE

Používejte ráno a večer na obličej a krk, poté pro zesílení účinku aplikujte krém.

https://www.sothys.cz/oblicejova-pece_c8/anti-aging_c21/sera-mladi_c143