Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Běháme se 14 statečnými

V Marianne milujeme běhání a příběhy zajímavých lidí. A tak jsme se rozhodli stát se partnery projektu RunCzech Johnson & Johnson Women's Challenge 2017. Pojďte s námi sledovat, jak se plní běžecké sny!

Soňa Kotulková | 17. 03. 2017

O co se jedná?

Sledujte společně s námi čtrnáct zajímavých žen. Každá je jiná, mají různý věk, povolání, bydlí po celé republice, ale všechny spojuje jedno: chtějí si běháním změnit život a navíc běhají pro dobrou věc – každá může podpořit charitativní orginizaci, kterou si sama vybere. Cíl každé ženy je jiný, některé teprve začínají, jiné trénují na maraton.

Co všechno vás čeká?

Na našich stránkách můžete najít profil každé z účastnic, přečtete si jejich příběh, dozvíte se, proč začaly běhat a můžete sledovat jejich pokroky. A to opravdu z první ruky, protože akcí s J&J Women's Challenge se pravidelně osobně účastníme, trénujeme s běžkyněmi a běháme s nimi závody Run Czech.

Fotogalerie: Běháme se 14 statečnými!

A to není všechno. Začínáte běhat, případně ráda pravidelně běháte a chcete se o tomto sportu dozvědět víc? Jak na to, jaké si vybrat oblečení, výbavu? Sledujte naše stránky!