Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

5 párů tenisek, které z vás udělají superženu

Být ženou rozhodně není jednoduché, ale díky skvělým teniskám by být mohlo.

Karin Dimitrovová | 9. 03. 2017

Být ženou rozhodně není tak jednoduché, jak si někteří myslí. A jak si někteří muži občas myslí. Jednoduché to sice není, ale díky skvělým teniskám by být mohlo! Ten neopakovatelný pocit, když rovnou z papučí vklouznete do dalších papučí, které se ale tváří jako tenisky, je k nezaplacení.

1) Nákupy

Máloco dokáže nakupování člověku zošklivit tak, jako to dokážou nepohodlné tenisky. Ano, existuje i pár dalších faktorů, třeba když v rozhlase neustále opakují hlášení o tom, že v dětském koutku někdo zapomněl svou ratolest, nebo když probíhá evakuace obchodního centra, zatímco se v převlékací kabince soukáte z riflí, které přece vypadaly, že vám budou. Tenisky na nákup by měly být pohodlné, ale zároveň classy – třeba jako tento model Stan Smith od adidas (prodává Footshop).

Další vhodné páry

 

2) Cesta s dětmi do školy

Bohatě stačí, že dětským slabikářům vévodí věta „Máma vaří, táta se dívá na televizi.“. Cesta do školy v nepohodlných teniskách by dobré náladě moc nepřidala. Taky by měly vydržet, když juniorovi spadne kopeček zmrzliny. Vsaďte na tyto.

3) Kulturní vyžití

Pokud máte ráda tanec, ale váš partner má nad svýma nohama podobnou kontrolu jako vy, když se snažíte nesníst ten cupcake před vámi, tak přijdou místo lodiček vhod tenisky. Ty navíc nenechají vaše prsty na nohou napospas tanečním kreacím vaší polovičky. S modelem adidas Superstar a jeho gumovou špičkou tak budete v naprostém bezpečí.

Další vhodné páry

 

4) Sportování

Jako by těch nároků zatím bylo málo, chtěl by váš partner, abyste vypadala dobře. Jo, nápad to bezesporu není nejhorší, ale dostatečný přísun sportovního vyžití zajišťují všechny ostatní činnosti, které máte na programu dne, nebo ne? Když si ale přesto nějakou chvilku najdete, jsou skvělou volbou na sport tenisky z řady Nike Free. Vyzkoušejte tyto.

Další vhodné páry

 

5) Pokud se v životě nechcete moc přezouvat

Jestli byste ráda všechny předchozí činnosti absolvovala v jedněch teniskách, nejde doporučit nic jiného, než model Vans Era. Pravda, na sport moc nejsou, ale třeba ping pong by zvládnout mohly. Hlavně se ale hodí téměř ke každému outfitu, takže se nemusíte bát, že byste se stali terčem módní policie.

Další vhodné páry

 

Čtěte také: Oblékněte se ve stylu Emily Ratajkowski

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Móda

<span>Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům</span>

Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?